8 Липня, 2024
Вечірня Молитва. Господи милосердний, усім серцем дякую Тобі за всі благодаті сьогоднішнього дня, благослови мене та моїх рідних на цю ніч

Вечірня Молитва. Господи милосердний, усім серцем дякую Тобі за всі благодаті сьогоднішнього дня, благослови мене та моїх рідних на цю ніч

Молитви перед сном, так як і вранці, вважаються обов’язковими. Вони не займуть у вас багато часу, але допоможуть протягом дня не падати духом, а ввечері – відволіктися від буденних проблем і очистити думки від негативу. Потрібно щиро помолитися, щоб заснути з легкою душею і чистим серцем.

Слід подякувати Богові за кожен прожитий день і за те, що вберігає нас від усього поганого і злого.

Дякую Тобі милосердний Господи, і покладаюся на Твій захист!

Молитва перед сном

Всемогутній вічний Боже, усім серцем дякую Тобі за всі благодіяння і благодаті сьогоднішнього дня, за всі печалі й радощі, за досягнення і невдачі.

Усе прийми заради великої слави Твоєї. Прийми всі приємні Тобі мої вчинки, молитви, тихі зітхання, вдячно перенесені cтpaждання.

Прийми моє серйозне ставлення до образу Твого в кожній людині, турботу про те, щоб завжди слідувати заповідям Твоїм.

Прийми мій сон, моє пильнування і кожну мить ночі, яка надходить. Славлю Тебе, Боже, звертаючись до Тебе так, як Ти того бажаєш, мізерним словом людської мови.

Знаю, що Ти чуєш мене і мою молитву. Амінь.

Отче наш…

Тобі, Маріє, Посереднице наша і Помічнице, вам, небесні Ангели, мій Ангеле-Охоронителю і всі Святі в небі, всім серцем дякую за турботу і допомогу. Випросіть у Господа благословення для мене і моїх близьких на цю ніч. Амінь.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *